معماری داخلی با پارتیشن اداری شیشه ای ، امکان اجرای طرحهای مختلفی را برای معماران ایجاد کرده است. این پارتیشنها که در جنسهای مختلفی مانند ام دی اف، آلومینیوم، شیشههای تک و دو جداره ساخته میشود. این ویژگی را دارند که در هر مکانی قابل پیاده سازی باشند. برای مثال پارتیشنهای آلومینیومی که با پنجرههای شیشهای ساخته میشوند مناسب محیطهای کارگاهی یا مشاغل فیزیکی هستند.
پارتیشنهای ام دی اف در بسیاری از دفاتر و مشاغل مورد استفاده قرار میگیرند به دلیل اینکه امکان اجرای دکور و شلف روی آنها وجود دارد و میتوانند در اشکال، طرح و رنگهای مختلف اجرا شوند.
و اما پارتیشن اداری شیشه ای که کاربرد فراوانی در محیطهای اداری و تجاری برای تفکیک اتاقکهای کارمندان و اتاق جلسات و دیگر بخشها دارند.این پارتیشنهای اداری با ایجاد دیدی باز و وسیع، انتقال نور در تمام فضا و کاهش فضای مصرفی برای تفکیک، یکی از پرطرفدارترین پارتیشنها در معماری داخلی با پارتیشن اداری شیشه ای محسوب میشوند.
قابل ذکر است که امکان طراحی لوگو یا آرم و همچنین انواع طرحها روی همه انواع پارتیشنها وجود داد. از مزایایی که معماری داخلی با پارتیشن اداری شیشه ای، نسبت به روشهای دیگر معماری داخلی دارد میتوان به کاهش هزینه، انعطاف پذیری در طراحی، قابلیت استفاده مجدد، امکان انتقال نور طبیعی، دوام بالا، افزایش فضای مفید قابل استفاده و زیبایی آنها اشاره کرد.
با توجه به نیازهای امروزی و تغییرات نحوه کار شرکتها و افزایش تاثیر طراحی داخلی بر روی کسب وکارها، معماران داخلی مدرن به دنبال راهکارهایی برای افزایش بهرهوری از فضای دفتر، دکوراتیو زیبا و جذاب، نورپردازی صحیح و در عین حال کاهش هزینههای طراحی داخلی برای کارفرمایان هستند.
با ظهور معماری داخلی با پارتیشن اداری شیشه ای تحول بزرگی در معماری داخلی فضاهای اداری به وجود آمد. به طوری که کمکم شاهد حذف دیوارهای آجری و سازهای در فضاهای اداری هستیم و امروزه تفکیک این محیطها توسط انواع مختلفی از پارتیشنها اجرا میشود.
